Episodes won't play, movies work

Discussion in 'Star Trek: Lower Decks' started by NCC-73515, Oct 1, 2020.

  1. NCC-73515

    NCC-73515 Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    Apr 18, 2019
    Location:
    California
    Does anyone else have this problem? Neither Disco, PIC, TZ, or LD work anymore, all I see is the spinning circle. FC and Naked Gun start playing immediately.
     
  2. BillJ

    BillJ Canon Warrior Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2001
    Location:
    Escaped from Trumpistan
    No issues here. Just finished the new episode.
     
  3. NCC-73515

    NCC-73515 Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    Apr 18, 2019
    Location:
    California
    Ok if anyone ever has this problem, the trick is to close and reopen the tab :rofl:
     
    Tim Thomason likes this.
  4. Tim Thomason

    Tim Thomason Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    May 27, 2009
    Location:
    USS Prodigy
    Have you tried it on a phone/tablet? Sometimes, switching platforms makes it work for me when there's an issue.

    Edit: Nevermind
     
  5. fireproof78

    fireproof78 Fleet Admiral Admiral

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Location:
    Annoyed by inappropriate use of the word "Need"
    Dude, restarting is always the trick.
     
  6. NCC-73515

    NCC-73515 Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    Apr 18, 2019
    Location:
    California
    What was so odd is that movies worked fine and episodes didn't. Netflix and Youtube were fine as well :shrug:
     
  7. fireproof78

    fireproof78 Fleet Admiral Admiral

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Location:
    Annoyed by inappropriate use of the word "Need"
    I'm not saying its not odd but technology is such that restarting often makes it work better. It's my default solution when solving IT problems. Whatever memory the app was using to buffer the TV side wasn't enough to make it work.
     
  8. NCC-73515

    NCC-73515 Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    Apr 18, 2019
    Location:
    California
    Refreshing didn't help, I thought it's the same as closing and reopening a tab, but apparently it isn't
     
  9. fireproof78

    fireproof78 Fleet Admiral Admiral

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Location:
    Annoyed by inappropriate use of the word "Need"
    Closing it actual refreshes the memory itself, which makes the difference.

    [​IMG]
     
  10. Tim Thomason

    Tim Thomason Rear Admiral Rear Admiral

    Joined:
    May 27, 2009
    Location:
    USS Prodigy
    For the last three weeks or so, I'm not getting any commercials when I watch a fresh episode. They still show up for older episodes and later rewatches. This happens on both usual devices (phone/laptop) so doesn't seem to be connected to any AdBlock-type service I may have inadvertently installed (CBS doesn't allow AdBlock to run on their All Access site... I'm told).

    Does this happen to anyone else? Is this just CBS's fault for not properly putting in the ad breaks right away?